Kvalitetsløsninger inden for rør- og pladebearbejdning

DANISH LASER TECHNOLOGY er en moderne samarbejdspartner og underleverandør inden for rør- og pladearbejde. Med udvidelsen af vores produktion i 2017 og med løbende investeringer i nyt produktionsudstyr er vi rigtigt godt rustet til fremtidens vækst og de krav som vores kunder har til os som en professionel underleverandør.

DANISH LASER TECHNOLOGY er 100% underleverandør. Vi sikrer vores kunder høj kvalitet, effektive leveringstider og stor fleksibilitet. Dette har gennem flere år givet os vækst, og i 2016 samt 2017 blev vi kåret som Gazelle virksomhed.Vi prioriterer en direkte og professionel dialog med kunden. Derfor har vi skabt et højt specialiseret team af dygtige medarbejdere, der engagerer sig i at løse kundernes behov inden for alle typer af opgaver. Vi stræber hver dag efter at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder.

Vi tilbyder en bred vifte af specialkompetencer og fagdiscipliner – alt fra laser- og vandskæring til afgratning og slibning. Vi har kapacitet til både større og mindre opgaver og har et bredt og indgående erfaringsgrundlag som underleverandør til en bred vifte af industrier.

Erfarne folk

DLT består af et højt specialiseret medarbejderteam med dedikation til plade og rørskæringsteknologien og ydermere stor erfaring med produktions optimering af vores Bystronic lasere og vandskære.

Vi arbejder hver dag for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder.

Vi oplever gang på gang, at vi leverer værdiforøgelse til vores kunder, så vores motivationen er høj – og det vil den også være for dit produkt.

​Kontakt os allerede i dag for en snak om dine muligheder.Kontakt